Senegalese Twists with Crown


Senegalese Twists with Crown

Dessa fräscha hängande barnmönstrade mönster är mest lämpliga för nybörjare och de som kan spara ungefär en halv dag för att göra en babyfilm. Först kommer du att lära dig ett grundläggande mönster och lära känna de variationer du kan göra.


Du behöver lättvikt garn lämplig för spädbarn (2 bollar ska räcka), nålvirka, sömnad och säkerhetsstift. Lägg först säkerhetsnålen i den första kedjan från var du börjar. Därefter skar man den tredje kedjan från kroken. Gör en kedja, sedan hoppa över nästa och igen gör enkla gren i nästa kedja. Gör det här för hela raden och vänd sedan.


För rad 2, enstaka gren i nästa kedja 1 och sedan singelsöm i kedjan 1. Repetera detta för resten av raden. Vid slutet av raden gör du en enda enkelsöm där du placerat säkerhetsstiftet först.


Gör resten av raderna på samma sätt. I slutet av raderna, gör din enda enkelsöm i en vändkedja av föregående rad. Du måste fortsätta att göra detta tills önskad längd uppnås.


För att fria fräscha hängande barnmönster, skär garnet och lämna en lång svans. Ange detta som tråd i din sömnad och väva de tomma ändarna på filten.


För att lägga till variation på fria häckade barnmönstrade mönster kan du använda antingen afghansk kantning eller Puff Lace kantning eller någon annan kantstil efter eget val.